Solgt!

MG MGA 1600 Roadster

Detaljer
Model 1600 Roadster
Årgang 1961
Km-stand 48000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk 92
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

MGA 1600 Roadster 1961
Meget flot MGA der kører rigtigt godt, og fremtræder meget flot. Der medfølger helt ny kaleche til bilen. Motoren er ikke den originale 1600, men en rigtigt godt kørende 1500 med 72 HK. Gearkassen er monteret med overgear, så bilen er behagelig at køre, også ved lidt højere marchhastigheder.
MG har lavet mange skønne biler, siden starten i 1924, men der er rigtig mange der mener, at den flotteste af dem alle er MGA.

Da den kommer i 1955, indvarsler den en ny tid for den engelske virksomhed og det har de behov for. Den erstatter nemlig den gamle T-serie med rødder helt tilbage i trediverne og den er blevet alt for gammel at se på.
MGA er radikalt anderledes; aerodynamisk, slank og smuk – Ikke den hurtigste sportsvogn, der findes, men fremragende at køre takket være dens smidighed, livlige ydeevne, effektive gearskifte og lette styring.
Den bliver en stor succes med over 100.000 produceret inden den sidste ruller af samlebåndet i 1962.
Nu har MGA været ude af produktion i mange årtier, men den har opnået status som ikonisk og klassisk engelsk på samme måde som Austin-Healey og Triumph TR. Der er stadig så mange tilbage af dem, at der er et godt og aktivt klubliv omkring den. Mekanikken er til at gennemskue, reservedele er til at få og derfor er der ikke problemer med at få klaret de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Når det er sagt, er drift sikkerheden i en MGA utrolig stabil og let at vedligeholde.

Uanset om du køber din første klassiske bil eller tilføjer den samlingen, giver MGA rigtig god mening.

Som ejer af en MGA køber man sig også ind i en meget fin klassiske engelsk tradition der handler om køreglæde, stil og klasse. Se og læs med her: https://www.classicandsportscar.com/features/buyers-guide-mga
Læs også her: https://silodrome.com/mga-history/
Sidste syn 12-05-2021. Skal først synes igen i 2029.