89.000 Kr.

MG MGB GT LHD

Detaljer
Model GT LHD
Årgang 1971
Km-stand N/A
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk 95
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Teknik:
1.798 cc. 95 hk. Baghjulstræk. 4 gear.

Beskrivelse:
MGB kom først som GT model i oktober 1965. Det elegante Coupé design tilskrives Pininfarina, men nogle vil vide, at hjemme på fabrikken i Abingdon havde man allerede tegnet stregerne, som Pininfarina blev krediteret for. Men ligegyldig hvem der har æren for designet, så er en MGB GT ikke bare en rigtig køn og smuk bil, det er også en praktisk lille 2+2 Coupe.

Vor GT er en original LHD Europa model, hvilket efterhånden er lidt sjældent at finde. Den er dansk fra ny. Jf. certikat fra British Motor Heritage er den produceret 4. juni 1971 og sendt til Danmark den 8. juni og indregistreret her første gang den 11. november 1971.

Bilen er istandsat i 2010 og har haft samme ejer siden. Den står fortsat i den flotte original farve Flame Red. Trods den ældre lakering og istandsættelse står bilen stadig virkelig flot i lak, som man kan se af fotos og den kører rigtig godt og er naturligvis rustfri.

Vi har her at gøre med en rigtig god og fornuftig klassiker, der er meget anvendelig med det lille bagsæde og den store bagklap og samtidig en klassiker, der er til at holde kørende for en billig penge.

Årlig vægtafgift & veteranforsikring ca. kr. 1.600.

Synet 6/2021 og indregistreret på danske plader som veteran.

Se flere detaljerede fotos her:

http://sportklassisk.dk/mgb-gt-lhd/