99.900 Kr.

Opel Kadett 2,0 GSi Cabriolet

Detaljer
Model 2,0 GSi Cabriolet
Årgang 1989
Km-stand 116000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Var det noget med en Opel? - og hvad med en Cabriolet

Hos Lindholm Collection er vi vilde med de youngtimer biler som vi kan huske fra gadebilledet og som vi igennem firmaets lange historie har solgt som næsten nye.

Denne Bertone-designede Kadett GSi er efterhånden ved at være en sjældenhed, og hvis du passer godt på den, er det en god chance for at det kan blive en fornuftig investering.

Bilen er en vaskeægte tidslomme fra dengang hvor der blev eksperimenteret med nyt layout på instrumentbord, så digital instrumentering er ikke kun noget der findes i en ny el-bil - en sjov detalje som skiller sig ud fra mængden.

Udstyrsmæssigt er den som en tysk bil fra den tid ikke oversået med knapper og smarte funktioner, men er det ikke også lige meget når kalechen er slået ned og det går derudaf en sommerdag

Sidst synet i 10/2023 så ved næste syn kan den konverteres til veteran, så du kun skal besøge synsmanden hver 8. år

Pris på danske plader, hvem kommer først?

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.