194.900 Kr.

Renault Caravelle 1100 Floride Cabriolet 2d

Detaljer
Model 1100 Floride Cabriolet 2d
Årgang 1964
Km-stand 0 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Blå
Hk 55
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Prisen er inkl. 12 måneders opbevaring

Meget fin Caravelle med ældre flot restaurering. Caravelle er designet af Pietro Frua fra Carrozzeria Ghia, og præsenteres i 1958, teknisk baseret på Renault Dauphine. Det elegante design benyttes nærmest uændret gennem hele modellens levetid frem til 1968, hvorimod den teknisk moderniseres løbende.

i 1964 præsenteres den sidste opdatering, da Caravelle får 1108 ccm motoren fra Renault 8, der yder 55 HK. Dermed er der tale om en ganske kvik bil, der ubesværet glider gennem landskabet med kalechen nede, så alle indtryk kan nydes ubesværet.

Vores Caravelle er meget fin, smukt patineret, med ældre restaurering, og har en meget flot kabine i cognagsfarvet læder. Bilen kører virkelig behageligt, og følelsen af at befinde sig i "de gode gamle dage" er bare dejlig.

Den er hentet i Italien, og bilen er derfor helt fri for rust. Den har guld akkreditering fra ASI (den Italienske klassiske bilklub). Den har en fin kaleche, der meget let kan slås både ned og op. Den starter omgående når du drejer nøglen, og er klar til at køre dig hvorhen du ønsker - både billigt og driftssikkert