169.900 Kr.

Toyota Celica 2,2 ST

Detaljer
Model 2,2 ST
Årgang 1975
Km-stand 161000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Gul
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Alufælge
  • Fuld servicebog
  • Ægthedsbevis
Sælgers beskrivelse

Tænk hvis en bil kunne fortælle dens livshistorie, så vil de fleste nok alligevel lytte lidt ekstra efter når denne Toyota begynder sin livshistorie!

Fra ny er bilen leveret til en dansk kvinde ved navn Dorrit, som en årrække havde været bosat i Australien, da hun så mistede sin mand, valgte hun at tage tilbage til Danmark - dog med en omvej over USA, hvor ved hjælp fra sin far som var skibsredder og havde gode kontakter i San Francisco hjalp hende med at bestille en spritny Toyota Celica i som hun tog ud og hentede ved den lokale Toyota forhandler for derefter at begive sig ud på et eventyr med hendes 7 årige søn tværs over USA til Miami, hvorefter bilen blev udskibet til Danmark - hvor den i september 1976 fik danske plader på og blev brugt som hverdags bil indtil 1991

Nu vil nogen tro at den fantastiske historie stopper her, men nej.

Bilen var på det tidspunkt hårdt ramt af tidens tand, ( til trods for en større renovering i 1983 ), bilen skiftede hænder et par gange i løbet af 90'erne, men i år 2000 fik den nu tidligere ejer Per bilen købt da han godt kunne se et potentiale i den gule Celica, dog vidste han også at det var noget af et projekt, men i kraft af at han var pladesmed og med stort kendskab til Toyota fik han efter 5 år givet bilen nyt liv og der er der er ikke sprunget over hvor "gærdet er lavest" bilen er lavet med respekt for originalitet, dog med enkelt forbedringer såsom en 5 trins gearkasse som passer godt til bilen, der er ikke "sprunget over hvor gærdet er lavest" - den fremstår selv den dag i dag virkelig flot og har også ved flere træf vundet præmier som flotteste bil.
- og kke nok med det, så har Dorrit og Per været på julekort samme i flere år

Hele denne fantastiske historie er selvfølgelig dokumenteret og der medfølger både billeder, kort, regning, præmier og meget andet med til bilen

Når man kører en tur i bilen, kan man ikke lade være med at blive imponeret over dens køreegenskaber - den er selvfølgelig ikke nogen racerbil, men den følger fint med trafikken og man har den vanligr Toyota kvalitet , når tingene bare fungere og uden mislyde

Skal det være dig, der skal have fornøjelsen at af tilføje et nyt kapitel i denne bils fantastiske liv?

Bilen holder klar til en fremvisning i vores collection hus - velkommen i Viborg

Veteransynet i 2020 - så holder syn indtil 2028

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.