74.900 Kr.

Volvo 200 Serie 245 Van

Detaljer
Model 245 Van
Årgang 1989
Km-stand 115000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Hvid
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Forårspris Spar 5.000,- Nu Kun 74.900,-

Som tiden dog går, rigtigt mange af os kan huske Volvo's kantede 240-model som jo var et normalt syn på de danske veje og måske har du selv haft fornøjelsen af een tidligere, men ikke destro mindre en denne model nu gået hen og blevet veteran!

Mange af de ældre biler har jo en historie og fortælle og det har denne Volvo også - den er Dansk fra ny, leveret fra Volvo, Pedersen & Nielsen's automobilforretnig i Viby og leveret til Østjysk Elforsyning i Odder, som eftersigende skulle have haft bilen indtil 1997 - derefter har den stået stille nogle år men i 2021 begyndte bilen igen at komme på vejene men kun til lejlighedsvis kørsel ( synet ved 110.000 km i April 2021), og har nu kørt 115.000 km.

Bilen er fremstår meget originalt og set ud fra standen indvendigt i varerummet, så virker det ikke til at den har lidt overlast, udvendig har den lidt brugsspor hist og pist

Holder syn til 2029

Pris på danske plader til privatbrug

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.

Forbehold for tastefejl.
Afhentning. - Kun pga. alder.