179.900 Kr.

VW Golf II Country 1,8 Syncro

Detaljer
Model II Country 1,8 Syncro
Årgang 1991
Km-stand 168000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grå
Hk 97
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Hvad giver man til manden m/k som har alt - tja,hvis gavebudgettet er større end en Kaj Boyesen Abe, er denne VW Golf II Cross Country Syncro helt klart en mulighed, dens lige findes ikke.

Bevares du har måske før set en højbenet Golf, men denne bil med dens udstyr er helt unikt - den har kørt i Tyskland indtil 2013 hvor den er importeret til DK af een af arvingerne til Lego-koncernen, som har startet med at skille den ad for at få den omlakeret i denne beige farve, og det er selvfølgelig gjort efter alle kunstens regler, når man nu alligevel er igang, kan man jo ligeså godt få skiftet kabinen ud til læder istedet for de normale stofsæder - som sagt så gjort, så der blev bestilt og monteret en ny kabine og selvfølgelig med tilhørende matchende læder på instrumentbord og dørsider, samt matchende måtter.
Udvendig er den også gjort mere rå med kænguru gitter og spil i front, den store tagbagage bærer passer bare godt til konceptet ( hvor skal man ellers sætte alle projektørerne ), snorkelen er kun for syns skyld den er ikke monteret igennem forskærmen, i bagenden er der selvfølgelig aft. træk så den have båden el. lign. med.

Begynder men at tælle sammen på hvad hele ombygningen har koster, så ender vi nok i sammen niveau eller mere end hvad bilen kan købes for!

Helt klart en bil det skal opleves og er du VW entusiast eller kan godt li' at have noget de andre ikke har er dette bilen for dig.

Synet 9/2023 og med dansk afgift, så lige klar til at køre foråret i møde

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.

Forbehold for tastefejl.
Afhentning. - Kun pga. alder.