Solgt!

Cadillac Eldorado 7,0 Biarritz Coupe

Detaljer
Model 7,0 Biarritz Coupe
Årgang 1978
Km-stand 36400 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Hvid
Hk 180
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • A/C
  • Fartpilot
  • Servostyring
  • Elruder
Sælgers beskrivelse

Original 1978 Cadillac Eldorado 7,0 Biarritz Coupe 1978

Den ultimative 70’er Cadillac med ”Biarritz” luksuspakken. Det bliver ikke bedre!
Netop 1978-modelåret markerer højdepunktet for den mest majestætiske af alle Cadillacs nogensinde. Allerede året efter kommer den niende og sidste generation af Eldorado, og den er langt mindre. Derfor er denne velbevarede Caddy på alle måder den ultimative amerikaner. Cadillac kalder den selv for verdens mest elegante personbil!

Cadillac Eldorado får et nyt design i sin ottende generation, der gør bilen større end nogensinde. Da den præsenteres i 1971, er den en af de største biler General Motors nogensinde har bygget, og den sætter standarden for Cadillac coupéer i næsten et helt årti. Eldorado konkurrerer direkte mod Lincoln Continental Mark IV og senere Mark V. Eldorado tilbydes i coupé- og cabriolet-versioner fra 1971-1976, og officielt kun i coupé indtil slutningen af serien i 1978. Cadillac producerer i alt over 347.600 Eldoradoer mellem 1971 og 1978. Det gør Eldorado til en solid performer for luksusdivisionen.

I modsætning til Cadillac Fleetwood Brougham og De Ville, som begge pralede af den overdådige d'Elegance-luksuspakke, tilbyder Eldorado ikke i begyndelsen en lignende mulighed. Det retter man op på sidst i 1976-modelåret med Biarritz pakken. Det giver bilen unikke udvendige detaljer som f.eks. mere krom og hjulkapsler i samme farve som bilen. Interiøret fra 1977-1978 har også de eksklusive "pude"-stil lædersæder, mens interiøret fra 1976 ikke havde dem. Inde i det polstrede læder-pude-miljø er der automatisk klimakontrol. Her sidder du i et mageligt el-passagersæde med seks-vejs power-justering. Herfra styrer du dit tilt- og teleskopisk regulerbare rat.

Der er naturligvis power steering, power skivebremser på alle hjul, cruise control, elektriske vinduer, elektriske dørlåse, el-udløser på bagklappen, bagrude-afdugning, oplyst passagersminkespejl, et digitalt ur og Twilight Sentinel oplyst indstigningssystem, og en radio med 8-spors kasettebåndafspiller. Her sidder du godt, når du styrer kraften fra den driftssikre syv-liters V-8-motor til forhjulene gennem en tretrins automatgearkasse.
Det er den ultimative amerikaner!

Factory CB Radio & AM / FM-radio med 8-track båndafspiller.

Et antal 1970'erne-vintage 8-track bånd er inkluderet!