200.000 Kr.

Ford Øvrige Econoline

Detaljer
Model Econoline
Årgang 1962
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grøn
Hk 98
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

1962 Ford Econoline pickup

Træd tilbage i tiden og opdag magien ved denne 1962 Ford Econoline Pickup!

En ægte amerikansk klassiker, Econoline var Fords svar på den øgede efterspørgsel efter kompakte erhvervskøretøjer. Den blev lanceret i 1961 og repræsenterede et skift i designfilosofien med sit førerhus-over-motor-layout, der adskiller den fra traditionelle pickupper.

Oprindeligt et militærkøretøj i Texas, denne Econoline Pickup vil tage dig med på en nostalgisk rejse med dens stort set originale tilstand. Udstyret med en 2,8-liters motor, der yder 98 hestekræfter og med manuelt gear.

Pickuppens originalitet accentueres af den helt rigtige patina. Pickuppen bevarer sin originale motor og transmission, et vidnesbyrd om dens ægthed. Med i salget er de originale hjul og sæder.

På trods af sin alder er denne Econoline Pickup i fremragende mekanisk stand. Der er udført omfattende eftersyn og service og pickuppen har dansk registreringsattest.

Ford Econoline Pickup'en inkarnerer ånden fra en æra, hvor det praktiske mødte stil. Dens unikke design og velbevarede originale tilstand gør den til en head-turner ved enhver forsamling af vintage-entusiaster.

Gå ikke glip af din chance for at eje denne bemærkelsesværdige 1962 Ford Econoline Pickup. Det er mere end et køretøj; det er en tidsmaskine, der transporterer dig til en svunden tid.