185.000 Kr.

Lotus Europa Special 1,6L

Detaljer
Model Special 1,6L
Årgang 1973
Km-stand N/A
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk 113
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

1973 Lotus Europa Special

En ikonisk og sjælden to-personers sportsvogn med center-motor, i fremragende mekanisk og kosmetisk stand, og kun kørt 42217 miles.

Denne specifikke Lotus Europa Special, med chassisnummer 73063664R, har en kraftfuld 4-cylindret motor, 1,6-liters,113 hestekræfter og en manuel gearkasse.

Men det handler ikke kun om præstationer - den er også en forbløffende skønhed. Den røde lak og det sorte interiør som er i fremragende stand, den vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

Lotus Europa har en rig og fascinerende historie, hvor den første model blev introduceret i 1966. Det var en revolutionerende bil for sin tid, hvor dens lette konstruktion og center-motor layout gav enestående præstationer. Europa Special blev introduceret i 1972, og det var den mest kraftfulde version af bilen, med opgraderinger inklusive en større motor og større bremser.

Bilen kommer ud af langvarigt dansk ejerskab og har dansk registreringsattest. Den er blevet omhyggeligt passet og vedligeholdt. Den er nu klar til en ny ejer som vil sætte pris på dens unikke kombination af skønhed, ydeevne og historie.

Hvis du leder efter en sjælden og speciel klassisk bil er denne 1973 Lotus Europa Special den rette for dig. Gå ikke glip af din chance for at eje dette stykke bilhistorie - kontakt os i dag!