Ring for pris

Volvo Øvrige TP 21 SUGGA

Detaljer
Model TP 21 SUGGA
Årgang 1954
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grøn
Hk 90
DK afgift Nej
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

VOLVO TP 21 SUGGA 1954

Ses meget sjældent til salg i så god stand
Stel nummer: 21 - 6
speedometer viser:
Sælges uden afgift
Sælges for kunde

Bilen har indgået i samlingen hos ​​nu afdøde Mike Crowe.i England
På svensk betyder 'Sugga' 'SO´ - måske ikke den mest komplimentære af kælenavne, men Volvo TP 21 Sugga var aldrig beregnet til at være en glamourøs model, der er rettet mod både taxamarkedet og i firehjulstrækform , militæret. Der tjente den både de svenske og belgiske væbnede styrker fra Anden Verdenskrig og fremefter.

Dette eksempel fra 1954 blev taget i brug som en TP21 Radio Command Car, udstyret med en sekscylindret 3,7 -liters sideventil -benzinmotor. Det blev importeret til Storbritannien i løbet af 1979 og har siden haft fire registrerede indehavere. Sælgeren mener, at en af ​​dem var John Coghlan, den originale trommeslager fra Status Quo, der er kendt for sin kærlighed til 4x4 og militære maskiner. Selvom der ikke er noget i papirerne, der bekræfter dette, er der billeder på internettet af ham med dette køretøj, da det blev registreret ELT 853T, efter at han kom til Isle of Man i slutningen af ​​1970'erne. Den bærer nu en mere aldersrelateret nummerplade.

Dokumentationen indeholder en V5, fotokopieret håndbog, nogle MoT'er tilbage til 2004, et par små regninger på bla ny forrude: The Magazine of the Military Vehicle Trust, plus en side fra et fransk blad, der også diskuterer typen